Historyczni sojusznicy – poziomy - opinie

Grzechu Junior

Wielki książę
P.S. Na początku gra była liniowa, efekt kuli śnieznej zaczął się IMO od pereł.
dopóki nie było EP i pereł wyżęj niż 10 lvl nie uznaje tej gry jako grę tylko jako wersje demo xd bo to półprodukt był. Nie wiem co wtedy niby się miało w tej grze robić. jeszcze bez wg i gvg to totalnie.
ja zacząłem ciut później, z pierwszym eventem piłkarskim z tolosem bożków (ocean wtedy wychodził) więc się bardizej odnosze do czasów gvg i światyni wiedzy i tarasów rolnych jako najlepszego budynku.

koordi

Książę
w tamtych czasach (za górami za lasami...) mało było takich gier i ludzie klepali w plemionopodobne gierki

zmiany w mechanice były rzadkie i często skutkowały odpaleniem nowego serwera i czekaniem aż stary zdechnie

Grzechu Junior

Wielki książę
w tamtych czasach (za górami za lasami...) mało było takich gier i ludzie klepali w plemionopodobne gierki

zmiany w mechanice były rzadkie i często skutkowały odpaleniem nowego serwera i czekaniem aż stary zdechnie
nie no, w plemionach to sie działo xd napierniczanka ostro. budziki w nocy by ataki puszczać etc. tam sie działo. w Tej grze raczej nic

sam sie zastanwiam co mnie trzymalo na początku tej gry ;D ale jednak cos trzymało

koordi

Książę
nie no, w plemionach to sie działo xd napierniczanka ostro. budziki w nocy by ataki puszczać etc. tam sie działo. w Tej grze raczej nic

sam sie zastanwiam co mnie trzymalo na początku tej gry ;D ale jednak cos trzymało
no tak, ale chodzi mi o to, ze malo zmian bylo w silniku gry, raz na ruski rok

BadKitty

Baron
Chłopcy z INNO za wszelką cenę chcą przyciągnąć i zatrzymać graczy. Czy im się to uda to czas pokaże.
Raczej mają nadzieję że odchodzący gracze będą przechodzili do tej gry z herosami którą reklamują w grze. Cały ten dodatek wygląda jak upychana kolanem reklama. I oby nikomu nie przyszło do głowy, żeby zadania z herosów łączyły się z eventami rywalami itd.

Są gdzieś jakieś wyliczenia ile, czego potrzeba? Nie zwracałem uwagi, ale możliwe, że poszło 30 - 40k PR ? Możliwe, że nawet z 45k PR.

dostajecie za darmo kolejne % do ataku xD
do tego totalnie bez użycia diamentów.
Niech dadzą jeszcze więcej, żebyśmy mieli po 50000%, bo do tego to wszystko zmierza. Wartości powoli wkraczają w ilości kosmiczne, może i adekwatnie do nazw ostatnich epok, ale za to zakrawając powoli na absurd.

Lepiej mieć w kieszeni jeden silny banknot, niż taczkę bezwartościowego bilonu.

Grzechu Junior

Wielki książę
Niech dadzą jeszcze więcej, żebyśmy mieli po 50000%, bo do tego to wszystko zmierza. Wartości powoli wkraczają w ilości kosmiczne, może i adekwatnie do nazw ostatnich epok, ale za to zakrawając powoli na absurd.

Lepiej mieć w kieszeni jeden silny banknot, niż taczkę bezwartościowego bilonu.
jak widać 30 poziom WG mało kto bedzie mogł robić, więc akurat jest po co zbierać te %

sojusznicy potrzebują 50k PR co 5 dni i masę towarów - mało kto ma taką produkcję

więc akurat ze wzrostem dochodów rosną wydatki - w końcu.

ilek171

Szlachcic
nie znalazłam więc dopytam...
czy niewykorzystane zwoje się magazynują czy przepadają? bo mam wyszkolonego jednego na 100 poziomie i tyle póki co, nie wiem czy zbierać zwoje czy nie..

Do góry