Heroes of history

Gozur

Wicehrabia
OK
Dzięki
Heeej mój osobisty nadzorco - możesz mi zamknąć temat? Mam już odpowiedź.

W zależności od rozwoju tej gry, FoE może stać się częścią tego projektu albo.. albo odwrotnie. W końcu, w FoE, widzieliśmy już elementy HoH ;)

Gozur

Wicehrabia
A może geniusze z INNO w końcu przestaną mi przesyłać zaproszenie na to g...o?
Jak się odrzuciło kilkanaście razy, to następne tylko już wk...wa większego robią.

koordi

Książę
A może geniusze z INNO w końcu przestaną mi przesyłać zaproszenie na to g...o?
Jak się odrzuciło kilkanaście razy, to następne tylko już wk...wa większego robią.
liczą, że przejdziesz na nową grę i wreszcie dasz spokój ludziom tutaj

piko2012

Szlachcic
Kiedyś ta gra była prosta, a teraz to się robi jakieś monstrum, ja osobiście już zaczynam się w tym wszystkim gubić, po prostu chciałbym wejść i poklikać, a teraz tych iwentów jest mnóstwo, nachodzą na siebie, a stateczki to już super pożeracz czasu, przecież kota też można zagłaskać

Mam trzech Aleksandrów Wielkich, trzech Arminiuszy i dwie Boudici, na poziomach 1 lub 85, brązowych lub srebrnych, bez gwiazdek, z dwiema gwiazdkami lub trzema. To wszystko wygląda tak, jakby ktoś się włamał na serwery firmy, wrzucił tam swój projekt, nieukończony chociażby w połowie i roboczą nazwę "Fabryka klonów" zamienił na "Historyczni sojusznicy".

Dziwi mnie, że ktoś ten projekt zatwierdził, ktoś to stworzył, dając z siebie max 30%, ktoś to później zobaczył, ktoś testował i jeszcze inny ktoś to zaakceptował jako fantastyczny twór promujący nową firmową grę. Nową, która jest słabą kopią innej, wcale nie lepszej gry.

Koncepcja może i byłaby sensowna, ale tyle tutaj jest zgrzytów i niedoróbek, że lepiej wyglądają studenckie prace zaliczeniowe, robione na szybko podczas weekendowego melanżu.

Ostatnia edycja:

Landberg

Szlachcic
Mam trzech Aleksandrów Wielkich, trzech Arminiuszy i dwie Boudici, na poziomach 1 lub 85, brązowych lub srebrnych, bez gwiazdek, z dwiema gwiazdkami lub trzema. To wszystko wygląda jak jakby ktoś się włamał na serwery firmy, wrzucił tam swój projekt, nieukończony chociażby w połowie i roboczą nazwę "Fabryka klonów" zamienił na "Historyczny sojusznicy".

Dziwi mnie, że ktoś ten projekt zatwierdził, ktoś to stworzył, dając z siebie max 30%, ktoś to później zobaczył, ktoś testował i jeszcze inny ktoś to zaakceptował jako fantastyczny twór promujący nową firmową grę. Nową, która jest słabą kopią innej, wcale nie lepszej gry.

Koncepcja może i byłaby sensowna, ale tyle tutaj jest zgrzytów i niedoróbek, że lepiej wyglądają studenckie prace zaliczeniowe, robione na szybko podczas weekendowego melanżu.
No, bałagan straszny z tymi fragmentami, gwiazdkami i w ogóle :? Inwentarz pyta, czy coś się stało, bo oprócz wszędobylskiego nieporządku, wkradł się chaos zwany "Historyczni sojusznicy" i nikt nie może się odnaleźć :haha:

Grzechu Junior

Wielki książę
Mam trzech Aleksandrów Wielkich, trzech Arminiuszy i dwie Boudici, na poziomach 1 lub 85, brązowych lub srebrnych, bez gwiazdek, z dwiema gwiazdkami lub trzema. To wszystko wygląda tak, jakby ktoś się włamał na serwery firmy, wrzucił tam swój projekt, nieukończony chociażby w połowie i roboczą nazwę "Fabryka klonów" zamienił na "Historyczni sojusznicy".

akurat z gwiazdkami i tym nie ma bałaganu.
W wielu grach występują "jakości"

i nie ma problemu by ta sam postać miała 1, 2 i 3 gwiazdki.

Zazwyczaj odbywa się to w ten sposób, że np. będziesz miał dwóch 1-gwiazdkowych i możesz połączyć ich w jednego 2-gwiazdkowego.
możliwe, że tu tez kiedys tak bedzie

koordi

Książę
na tą chwilę mogli to po prostu zrobić inaczej - zamiast podziału na zwykłe po legendarne ziomki mogli po prostu zrobić wielu różnych

no chyba, że... będzie dało się awansować o klasę wyżej w jakiś sposób, wtedy ten podział z gwiazdkami byłby spoko

tylko, że wątek dotyczy innej gry :)

Do góry