liczą, że przejdziesz na nową grę i wreszcie dasz spokój ludziom tutajA może geniusze z INNO w końcu przestaną mi przesyłać zaproszenie na to g...o?
Jak się odrzuciło kilkanaście razy, to następne tylko już wk...wa większego robią.
No, bałagan straszny z tymi fragmentami, gwiazdkami i w ogóleMam trzech Aleksandrów Wielkich, trzech Arminiuszy i dwie Boudici, na poziomach 1 lub 85, brązowych lub srebrnych, bez gwiazdek, z dwiema gwiazdkami lub trzema. To wszystko wygląda jak jakby ktoś się włamał na serwery firmy, wrzucił tam swój projekt, nieukończony chociażby w połowie i roboczą nazwę "Fabryka klonów" zamienił na "Historyczny sojusznicy".
Dziwi mnie, że ktoś ten projekt zatwierdził, ktoś to stworzył, dając z siebie max 30%, ktoś to później zobaczył, ktoś testował i jeszcze inny ktoś to zaakceptował jako fantastyczny twór promujący nową firmową grę. Nową, która jest słabą kopią innej, wcale nie lepszej gry.
Koncepcja może i byłaby sensowna, ale tyle tutaj jest zgrzytów i niedoróbek, że lepiej wyglądają studenckie prace zaliczeniowe, robione na szybko podczas weekendowego melanżu.
akurat z gwiazdkami i tym nie ma bałaganu.Mam trzech Aleksandrów Wielkich, trzech Arminiuszy i dwie Boudici, na poziomach 1 lub 85, brązowych lub srebrnych, bez gwiazdek, z dwiema gwiazdkami lub trzema. To wszystko wygląda tak, jakby ktoś się włamał na serwery firmy, wrzucił tam swój projekt, nieukończony chociażby w połowie i roboczą nazwę "Fabryka klonów" zamienił na "Historyczni sojusznicy".
Dziwi mnie, że ktoś ten projekt zatwierdził, ktoś to stworzył, dając z siebie max 30%, ktoś to później zobaczył, ktoś testował i jeszcze inny ktoś to zaakceptował jako fantastyczny twór promujący nową firmową grę. Nową, która jest słabą kopią innej, wcale nie lepszej gry.
Koncepcja może i byłaby sensowna, ale tyle tutaj jest zgrzytów i niedoróbek, że lepiej wyglądają studenckie prace zaliczeniowe, robione na szybko podczas weekendowego melanżu.