GPCH

Kowal63

Szlachcic zagrodowy
Dzień dobry w ten sam sposób zostały zniszczone WG a teraz się zabraliście za GPCH. Maniacy walk która liczy może od 10% do 20% ma o jedno kliknięcie mniej a reszta graczy została koncertowo olana a wystarczyło zrobić w USTAWIENIACH POZYCJĘ WŁĄCZ/WYŁĄCZ . Oczywiście chodzi o okno zdobywanych nagród ja chcę widzieć co zdobywam GRA MA BYĆ ATRAKCYJNA

Marik

Książę
Dzień dobry w ten sam sposób zostały zniszczone WG a teraz się zabraliście za GPCH. Maniacy walk która liczy może od 10% do 20% ma o jedno kliknięcie mniej a reszta graczy została koncertowo olana a wystarczyło zrobić w USTAWIENIACH POZYCJĘ WŁĄCZ/WYŁĄCZ . Oczywiście chodzi o okno zdobywanych nagród ja chcę widzieć co zdobywam GRA MA BYĆ ATRAKCYJNA
Zauważ że więkość graczy tj. ok 95% prosiła o tą zmianę i to nie ważne czy ktoś robi 200 czy 5000 walk. Ciągle wyskakujące okienka tu jakieś fragmenty tu jakieś zaopatrzenie, monety. Mega irytujące. Teraz jest przejrzyście. Gra przestała być atrakcyjna bo nie widzisz co dostajesz? Ewidentnie kliknięcie skrzynki pokaż nagrodę, czy otwarcie inwentarza Cię przerasta. Boże skąd się tacy ludzie biorą..

koordi

Książę
Skoro 1 klik bardziej nie boli to kliknij podgląd nagrody.

Gra dostosowuje się pod bardziej aktywnych, którzy napędzają grę. Dlatego tak.

Fakt przycisk on/off byłby super.

Kowal63

Szlachcic zagrodowy
Zauważ że więkość graczy tj. ok 95% prosiła o tą zmianę i to nie ważne czy ktoś robi 200 czy 5000 walk. Ciągle wyskakujące okienka tu jakieś fragmenty tu jakieś zaopatrzenie, monety. Mega irytujące. Teraz jest przejrzyście. Gra przestała być atrakcyjna bo nie widzisz co dostajesz? Ewidentnie kliknięcie skrzynki pokaż nagrodę, czy otwarcie inwentarza Cię przerasta. Boże skąd się tacy ludzie biorą..
Przykre jest to że jestem w 4 gildiach i tylko 7 osób wypełniło ankietę a w mojej gildii tylko ja więc Twoje 95% jest nieaktualne. Następna rzecz zobacz w ilu gildiach zrobienie danej ilości walk jest obowiązkowe byłem w wielu gidiach i wiem jak wyglądała aktywność na GPCH i WG. W tej chwili w mojej gildii w GPCH jesteśmy w diamencie zajmujemy top 2 i mamy wykonane 6500 walk z tego kolega ma 3000 walk a ja 2000 a zostało 2 dni i znowu mam problem z Twoimi 95%. Pozdrawiam

Marik

Książę
Przykre jest to że jestem w 4 gildiach i tylko 7 osób wypełniło ankietę a w mojej gildii tylko ja więc Twoje 95% jest nieaktualne. Następna rzecz zobacz w ilu gildiach zrobienie danej ilości walk jest obowiązkowe byłem w wielu gidiach i wiem jak wyglądała aktywność na GPCH i WG. W tej chwili w mojej gildii w GPCH jesteśmy w diamencie zajmujemy top 2 i mamy wykonane 6500 walk z tego kolega ma 3000 walk a ja 2000 a zostało 2 dni i znowu mam problem z Twoimi 95%. Pozdrawiam
Człowieku patrzysz na polskie serwery, a to kropla w morzu. Zrobileś ankiete w 4 gildiach brawo, gildi na każdym świecie jest kilkadziesiat (tych mniej lub bardziej aktywnych) razy ilość światów. Dolicz sobie do tego inne kraje i.in brazylię i usa które de facto mają dla inno największe znaczenie. Ty policzyłeś % na podstawie 4 gildii to yeraz sobie policz % ze wszystkich serwerów. Gorąco polecam też zapoznać się z forum bety

BadKitty

Baron
Dobrze ze doprecyzowaleś że chodzi oczywiście o okno nagróď:) ze wszystkich zmian, przez które gracze teraz odchodzą, akurat tego nie ma na liście. Można łatwo sprawdzić jakie nagrody dostałeś, klikając w okno inwentarza. Ale masz rację, że opcja włącz - wyłącz okno nagród w ustawieniach mogłaby zadowolić tych którzy chcą mniej klikania I tych którzy wolą widzieć wszystko od razu.

Przesadzasz :)), nie napadaj biednego Kowala; kiedy zaczynałam, bardzo emocjonowałam się tymi nagrodami na Polach.
Wyskakujące okienka były straszne, obecny pasek mnie satysfakcjonuje, chociaż... byłoby miło, gdyby zamiast skrzynki pojawiała się ikonka goldów, młotków, towaru czy wojska, resztę widzę w schowku. Widzisz, każdego uszczęśliwia inny drobiazg ;)

Marik

Książę
Proszę o statystykę - nie o jakąś bzdurną ankietkę, ale statystykę,
A proszę, ponieważ nie przypominam sobie, żeby INNO pytało o coś takiego.
A może sam się wysil i przeszukaj forum bety? Widzę, że zawsze masz problem o wyszystko, dadzą zmianę ,,na prawo,, to źle, dadzą na ,,lewo,, też źle, pójdą na kompromis to jeszcze gorzej. Co by inno nie zrobiło, to się do tego dowalisz. Była chociarz 1 zmiana, która Cię zadowoliła?

Im szybciej robisz walki, tym lepiej dla gildii na wyścigach inindywidualnie bo wpada więcej nagród. O zmianę prosili wszyscy aktywnie walczący na polach i nie mówie tu o farmerach czy niedzielnych graczach co machną 1-2k na edycję. Aż dziwne, że trzeba to tłumaczyć. Tak 95% dotyczyło tych solidnych graczy, ilość walk była metaforą. Tym co wbijają raz dziennie czy od święta ta zmiana latała, ponieważ zazwyczaj tacy gracze nie biorą udziału w wyścigach o zdobycie sektora

Ostatnia edycja:

Gozur

Wicehrabia
A może sam się wysil i przeszukaj forum bety?
1 - Ja poprosiłem o udowodnienie czegoś na CO TY się powołałeś, nie możesz - przyznaj się, że bredzisz.
2 - Beta nie obejmuje WSZYSTKICH graczy, więc jakiekolwiek powoływanie się na ich statystyki, żeby coś udowodnić jest ****o warte.
Widzę, że zawsze masz problem o wyszystko, dadzą zmianę ,,na prawo,, to źle, dadzą na ,,lewo,, też źle, pójdą na kompromis to jeszcze gorzej. Co by inno nie zrobiło, to się do tego dowalisz. Była chociarz 1 zmiana, która Cię zadowoliła?
1 - Za to u ciebie widzę sporo wazeliny.
2 - Owszem, była, dawno temu.

Gozur

Wicehrabia
Rozmowa z Tobą i odpowiadanie na każde twoje niezadowolenie, w każdym nowym temacie jest:

Tak więc myśl i pisz sobie dalej co chcesz, a ja te posty będę ignorował, bo szkoda nerwów
Czyli podajesz nieistniejące statystyki, a jak ktoś ci udowodni, że bredzisz...

koordi

Książę
Czyli podajesz nieistniejące statystyki, a jak ktoś ci udowodni, że bredzisz...
ale ty też nie mozesz potwierdzić, że bredzi albo nie ma racji, bo byś musiał udowodnić, że większość twierdzi inaczej

fakt, obowiązek udowodnienia tezy spoczywa na nim, ale robienie ****oburzy wokół tego tematu jest bez sensu

jeśli poda Ci, że policzył, że na forum/dsc 200 osób wyraża poglądy zgodne z jego tezą, a 10 przeciwne to to wystarczające dla Ciebie? pewnie nie, bo patrząc na Twoje posty to raczej można uznać, że jedynie zdanie jakie jest dla Ciebie istotne to tylko Twoje własne, przez co dyskusja nie ma sensu

daj se siana, bo takim marudzeniem i atakowaniem innych nic nie ugrasz, poza politowaniem ze strony innych ludzi... przecież jestes na tyle inteligentny, że potrafisz wyrażać swoje zdanie, bez obrażania innych i dyskredytowania osoby zamiast argumentu? prawda?
jeśli nie to przepraszam, że przegrzewam Twoje synapsy - wciąż się łudzę, że chcesz dyskutować i rozwiązywac problemy a nie być trollem

Do góry