Pokaż wyniki 1 do 13 z 13

Temat: Błąd na mapie prowincji

  1. #1
    Wójt kankster's Avatar
    Rejestracja
    06.05.2012
    Miasto
    Głubczyce/ Opole
    Wiek
    21
    Posty
    201

    Domyślnie Błąd na mapie prowincji

    Tak wiec, chcialem podbic troche terenu, i natknalem sie na dosc powazny blad, otoz, jak wiadomo, gdy wejdziemy w daną prowincję, nie możemy już sterować i przesuwać mapą . a w jednej prowincji ucina prawie połowę i nie można zaznaczyc prowincji do zaatakowania:P
    screen na dole( sory, że dwa w jednym, ale leń ze mnie )
    ps. przechodząc do wczesnego średniowiecza, niema tłumaczenia, jest tylko "EarlyMiddleAge " ale nie zrobiłem screena:P



    Uploaded with ImageShack.us

  2. #2
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    06.05.2012
    Posty
    3

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Błąd nie został naprawiony. Mam dokładnie ten sam problem z prowincjami Geinfental i Sturmhohen. Nie da się przesunąć mapy i nie widać górnych części, przez co niemożliwe jest przejęcie całej prowincji

  3. #3
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    12.06.2012
    Miasto
    kraków
    Posty
    11

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    to nie jest żaden błąd
    wciśnij w lewym dolnym rogu opcję ( pełny ekran ) i problem będziesz miał z głowy.

  4. #4
    Wójt
    Rejestracja
    15.05.2012
    Posty
    255

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Cytat Napisał vakub Zobacz post
    to nie jest żaden błąd
    wciśnij w lewym dolnym rogu opcję ( pełny ekran ) i problem będziesz miał z głowy.
    A jeśli i to nie pomoże to wyczyść pamięć przeglądarki razem z ciasteczkami . Jeśli jednak i to nie pomoże to zmień przeglądarkę.

  5. #5
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    06.05.2012
    Posty
    3

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Tak, jak zwykle pełno mądrych. Gdybym nie próbował tych sposobów to bym nie pisał że coś nie działa.

  6. #6
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    12.06.2012
    Miasto
    kraków
    Posty
    11

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Name:  forum.jpg
Views: 251
Size:  42.8 KB

    jak bym nie próbował to bym nie był taki mądry
    włącz sobie to na mapie

  7. #7
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    18.05.2012
    Miasto
    Kraków
    Posty
    2

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    U mnie bez problemów, na google chrome

  8. #8
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    12.06.2012
    Miasto
    kraków
    Posty
    11

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Name:  forum2.jpg
Views: 372
Size:  70.2 KB

    .........................

  9. #9
    Wójt
    Rejestracja
    15.05.2012
    Posty
    255

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Cytat Napisał berti666 Zobacz post
    Tak, jak zwykle pełno mądrych. Gdybym nie próbował tych sposobów to bym nie pisał że coś nie działa.
    Staramy Ci się pomóc ,ale jak nie chcesz pomocy to nie zawracaj pupska .

  10. #10
    Szlachcic zagrodowy
    Rejestracja
    12.06.2012
    Miasto
    kraków
    Posty
    11

    Odp: Błąd na mapie prowincji

    Cytat Napisał Misiek Zobacz post
    Staramy Ci się pomóc ,ale jak nie chcesz pomocy to nie zawracaj pupska .

    POPIERAM

  11. #11
    Community Manager Bryfft's Avatar
    Rejestracja
    02.03.2012
    Miasto
    HH
    Posty
    2 862
    Mężczyzna

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Na jakich przeglądarkach to się dzieje? Jak ktoś nie ma najnowszej wersji, to niech najpierw zaktualizuje, a potem wywali cache i sprawdzi ponownie.

  12. #12
    Szlachcic
    Rejestracja
    11.05.2012
    Posty
    33

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Mam ten sam problem. Nie pomogła zmiana przeglądarki , czyszczenie pamięci ani przełączenie na pełny ekran.

  13. #13
    Supporter
    Rejestracja
    23.04.2012
    Miasto
    Biała Podlaska
    Wiek
    39
    Posty
    770
    Mężczyzna

    Domyślnie Odp: Błąd na mapie prowincji

    Tu problemem może być rozdzielczość ekranu, ja nie miałem z tym żadnych problemów, mam 1680x1050.

Zasady Postowania

  • Nie możesz dodawać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać nowych postów
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •