Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 15 z 21

Temat: Hacki

  1. #1
    Baronet kamilharry's Avatar
    Rejestracja
    02.11.2012
    Miasto
    Stargard, Dinegu
    Posty
    88

    Domyślnie Hacki

    Witajcie.
    Sprawdziłem z ciekawości czy są jakieś hacki na FoE. Były. Chciałbym zwrócić na to waszą uwagę, również moderatorów. Przecież gracze, którzy mają epokę kamienia mogą przejść np. do kolonialnej. Trzeba coś z tym zrobić, nie sądzicie?

  2. #2
    Wójt HubertuSHM's Avatar
    Rejestracja
    11.11.2012
    Posty
    212

    Domyślnie

    Ale co trzeba zrobić jak nie ma takiego bugu ? I nie ma hacków do gier w przeglądarkach. Jedynie edytory pamięci podręcznej "Cheat Engine"(nic nam nie daje to ) . I można boty robić co za nas klikają. A tak to nie ma hacków.
    Gangnam Style Wódy daj <--------Klik http://google.com/safebrowsing/diagn...ras.com/&hl=pl Google rada :>
    Mój komputer Procek: AMD Duron 1,3 GHz Ram: 640 MB Karta Graf. : NVIDIA RIVA TNT2 (32 MB) Zasilacz: Fortron 350W

  3. #3
    Baron piotreks's Avatar
    Rejestracja
    18.10.2012
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki
    Wiek
    37
    Posty
    157
    Mężczyzna

    Domyślnie

    Nie trzeba nic z tym robić

  4. #4
    Wicehrabia Fumikoo's Avatar
    Rejestracja
    24.07.2012
    Miasto
    Al-Safar
    Posty
    335

    Domyślnie

    na botach gra 3/4 ludzi i co z nimi zrobisz ?
    hacki hahaha może haki ? jak za kaczyńskich..

  5. #5
    Wójt Kira253's Avatar
    Rejestracja
    24.09.2012
    Wiek
    23
    Posty
    256

    Domyślnie

    Cytat Napisał kamilharry Zobacz post
    Witajcie.
    Sprawdziłem z ciekawości czy są jakieś hacki na FoE. Były. Chciałbym zwrócić na to waszą uwagę, również moderatorów. Przecież gracze, którzy mają epokę kamienia mogą przejść np. do kolonialnej. Trzeba coś z tym zrobić, nie sądzicie?
    nawet jak by sie dalo to co mu po kolonialnej jezeli jako domy bedzie mial chaty :P bo na te lepsze predko nie nazbiera

  6. #6
    Baronet kamilharry's Avatar
    Rejestracja
    02.11.2012
    Miasto
    Stargard, Dinegu
    Posty
    88

    Domyślnie

    To był tylko przykład.

    - - - Zaktualizowano - - -

    Cytat Napisał HubertuSHM Zobacz post
    Ale co trzeba zrobić jak nie ma takiego bugu ? I nie ma hacków do gier w przeglądarkach. Jedynie edytory pamięci podręcznej "Cheat Engine"(nic nam nie daje to ) . I można boty robić co za nas klikają. A tak to nie ma hacków.
    Jest coś takiego jak Diamonds coś tam. Sprawia to że ma się nieograniczoną liczbę diamentów, zaopatrzenia i złota. Oczywiście tego nie używałem.

  7. #7
    Community Manager Bryfft's Avatar
    Rejestracja
    02.03.2012
    Miasto
    HH
    Posty
    3 002
    Mężczyzna

    Domyślnie

    No oczywiście i tak by nie działało, poza chwilowym zedytowaniem tego, co pokazuje przeglądarka.

  8. #8
    Baron
    Rejestracja
    05.09.2012
    Posty
    127

    Domyślnie

    Cytat Napisał Fumikoo Zobacz post
    na botach gra 3/4 ludzi i co z nimi zrobisz ?
    hacki hahaha może haki ? jak za kaczyńskich..
    ja juz pare znalazlem

  9. #9
    Wicehrabia Fumikoo's Avatar
    Rejestracja
    24.07.2012
    Miasto
    Al-Safar
    Posty
    335

    Domyślnie

    Cytat Napisał Kaczyński Zobacz post
    ja juz pare znalazlem
    i co z tego ?
    to niech te osoby grają na tym pff bot zbiera za ludzi młotki i złoto mi to nie problem..
    Nie każdy ma czas siedzieć cały czas i grać.

  10. #10
    Książę krwi królewskiej unpxre's Avatar
    Rejestracja
    11.05.2012
    Miasto
    Zielona Góra
    Wiek
    23
    Posty
    1 709
    Mężczyzna

    Domyślnie

    Tylko że bot tu wiele nie da, potem i tak złota i młotki są nie przydatne, jedynie złoto do PR, ale to i tak wielkiej różnicy niema czy gra się na arkadówkach czy 2 spadowych.
    Musiał by być BOT do walk, a do dość trudne do wykonania
    Dziennik Kalorii online: http://dziennikkcal.pl/





  11. #11
    Baronet
    Rejestracja
    18.11.2012
    Posty
    88

    Domyślnie

    Ja np cierpię na brak narzędzi w tej chwili. A domki kosztują sporo tego. Więc bot zbierający co 5 minut narzędzia byłby niezły. Poza tym bot chroni przed rabunkiem.

  12. #12
    Wójt
    Rejestracja
    02.06.2012
    Posty
    215

    Domyślnie

    i co ciekawsze, boty takie nie sa karane banem a wsparcie rodziny, kolegow z gildii poprzez zebranie za nich narzedzi/zasobow jest traktowane jako multikonto i dozywotny ban ... co jest bardziej szkodliwe dla innych graczy bot czy zastepca na koncie?

  13. #13
    Wójt Dildo's Avatar
    Rejestracja
    01.12.2012
    Miasto
    Semper Fi
    Posty
    227

    Domyślnie

    Cytat Napisał raster Zobacz post
    Ja np cierpię na brak narzędzi w tej chwili. A domki kosztują sporo tego. Więc bot zbierający co 5 minut narzędzia byłby niezły. Poza tym bot chroni przed rabunkiem.
    To nic nie rób przez 1 tydzień ja nie grałęm przez 2 i pół tyg. i wchodziłem tylko raz na 2 dni żeby zebrać i z 3 k narzędzi mam teraz 83
    Dziś człowiek tak często nie wie, co nosi w sobie, w głębi swej duszy, swego serca. Jak często jest niepewny sensu swego życia na tej ziemi. Ogarnia go zwątpienie, które przeradza się w rozpacz.
    Jan Paweł II( Karol Wojtyła )

  14. #14
    Zablokowany
    Rejestracja
    11.07.2012
    Miasto
    DINEGU **Veni*Vidi*Vici**
    Wiek
    26
    Posty
    1 874

    Domyślnie

    Cytat Napisał Dildo Zobacz post
    To nic nie rób przez 1 tydzień ja nie grałęm przez 2 i pół tyg. i wchodziłem tylko raz na 2 dni żeby zebrać i z 3 k narzędzi mam teraz 83
    Ale Ty mądry jesteś ... chcesz Nobla ??? Błyskotliwość Twoja aż razi w oczy

  15. #15
    Baronet
    Rejestracja
    18.11.2012
    Posty
    88

    Domyślnie

    83 tys narzędzi? To na waciki?

    Jeden dom z piaskowca to 7 tys młotków, mam do wymiany jakieś 40 domów jeszcze. 40x7=280 tys. W tej chwili dziennie zbieram ok. 30 - 40 tys młotków. I chyba mało grasz, wchodząc raz na dwa dni tracisz 38 punktów rozwoju przez ten czas. To jest jeden wynalazek w epoce rozkwitu średniowiecza. Przez 2 tygodnie tracisz więc 7 wynalazków.

    A wynalazki też kosztują, im wyższa epoka tym drożej, budynki też coraz więcej. Ceny 50 tys złota czy 50 tys młotków to robią się normalne. Mam misję wybudowania kościoła, 66 tys złota i 45 tys młotków. Przy takim zbieraniu to bym musiał tydzień zbierać.

Zasady Postowania

  • Nie możesz dodawać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać nowych postów
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •